Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dinar de reconeixement al col•lectiu de dones del municipi

Aquest diumenge 11 de març, l’Ajuntament de Constantí va oferir un acte de reconeixement i homenatge adreçat a tot el col·lectiu de dones del municipi. L’activitat,  que es va fer al Pavelló Poliesportiu, s’emmarcava dintre del programa d’actes que el consistori ha organitzat durant aquesta passada setmana en el marc de la celebració del 8 de març,  Dia Internacional de la Dona .

Tal i com ja es va fer l’any passat, un dels actes principals d’aquesta Setmana de la dona va ser aquest homenatge a totes les dones constantinenques, que va comptar amb la presència de 215 dones del municipi.

L’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, acompanyat de les regidores Dolors Fortuny i Meritxell Cano, van ser els encarregats de presidir una celebració, a la qual també hi van assistir la diputada vallenca al Parlament de Catalunya, Rosa Ibarra, i el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Daniel Cid. La regidora responsable de l’àrea de la Dona a l’Ajuntament de Constantí, Meritxell Cano, va dedicar unes paraules d’agraïment i reconeixement a tot el col·lectiu de dones. També hi va haver un emotiu record per la pèrdua del nen de Níjar (Almería) Gabriel Cruz, i és que el menor té familiars a Constantí.

Totes les assistents a l’acte van rebre un detall d’agraïment, i a més, el consistori va oferir un reconeixement especial a dues de les dones constantinenques que aquest any 2018 han celebrat el seu 80è aniversari i que van assistir al dinar, les senyores Antonia Cobos Ortega i Emilia Ramos Muñoz.

Un cop acabat el dinar, per finalitzar la jornada festiva va tenir lloc un divertit espectacle en clau d’humor.

 

Back to top