Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gran acollida del projecte d’activitat física adreçat a la gent gran impulsat per l’Ajuntament de Constantí

L’Ajuntament de Constantí, en la seva tasca de satisfer i millorar el benestar dels ciutadans de la població, ha impulsat aquest any un projecte des de la Regidoria d’Esports per a la millora de la salut a través de l’activitat física.

Amb aquest objectiu, des del passat mes de setembre, es va posar en marxa un Programa d’Activitat Física. Es tracta de vincular la salut amb l’activitat física i la gent gran a partir d’un programa de prevenció de caigudes als veïns i veïnes de més de 60 anys.

Aquest programa consisteix en sessions grupals d’activitat física adaptada (AFA) per a persones del municipi a partir de 60 anys d’edat. La gran acollida d’aquesta activitat ha permès la creació de 3 grups de treball formats per 10 persones per grup. Les activitats es fan tres dies per setmana (dilluns, dimecres i divendres), amb 1 hora de durada. Les sessions s’adapten al perfil físic de cada participant, de manera que el nivell es correspon amb les capacitats dels membres del grup.

 

 

Back to top