Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Els alumnes de l’Escola de Música de Constantí participen de la Trobada d’instruments de Vent a la Tarraco Arena Plaça

El passat diumenge 18 de març,  els 21 alumnes de vent-fusta de l’Escola Municipal de Música Rafel Gibert Recasens de Constantí, acompanyats del seus professors Josep Boada i Núria Ferrer, van participar a la Trobada de Vent que es va dur a terme a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona.

En aquesta trobada, una de les més nombroses organitzades en motiu del 25è aniversari de l’ACEM (Associació Catalana d’Escola de Música), hi van participar prop de 1.650 músics de 62 escoles de música de tot Catalunya. Després de tota una jornada d’assajos, a les 17 h. es va oferir un concert al qual hi van assistir, com a públic, més de 5.000 persones.

Aquest ha estat un cap de setmana intens per l’Escola de Música de Constantí, ja que, el dia anterior, dissabte dia 17, 6 dels alumnes de Sensibilització de l’Escola de Música, van participar a l’estrena de la Cantata “En Pere i el bosc”, amb música de Rosabel Bofarull, a partir del text de Jaume Cabré. Organitzada per l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard, es va dur a terme al Centre Cultural Municipal de Valls.

Back to top