Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Biblioteca Municipal organitza diverses activitats per celebrar el Dia Mundial de la Poesia

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Poesia, que es commemora el 21 de març, la Biblioteca Municipal de Constantí ha programat per tota aquesta setmana tot un seguit d’activitats i accions al voltant de la poesia i les seves diferents vessants.

Els actes arrencaven aquest passat dilluns 19 de març amb una sessió especial de Bibliocontes dedicada a Miquel Martí i Pol, amb el títol “15 lletres fan un nom”. La sessió, que va anar a càrrec d’Eugènia González La Rosa va consistir en una narració de contes, poemes i cançons al voltant de la figura de Martí i Pol, un dels poetes catalans més importants.

Aquest dimecres 21 de març, va tenir lloc una activitat que va omplir la Biblioteca de Poesia: “Omplim la Biblioteca de Poesia” en la qual tots els participants van poder aportar dibuixos, llibres, fotografies, poemes propis o de poetes reconeguts, per tal de decorar l’equipament.

Finalment, aquest proper dissabte 24 de març, a les 11 del matí,  tindrà lloc una nova edició del Bingo de Poesia, una activitat que ha tingut  molt bona acollida durant els anys anteriors en la que els diversos participants s’aniran alternant en la lectura de poemes.

A més, durant l’acte es farà també la lectura en diverses llengües del poema “La poesia” creat per a l’ocasió pel poeta valencià Marc Granell, que ha estat l’autor triat per la Institució de les lletres Catalanes per protagonitzar aquesta activitat de foment de la lectura a tots els territoris de parla catalana.

Back to top