Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Pavelló Poliesportiu, seu de la Mare Nostrum Cup “Ciutat de Reus” de Bàsquet

El Pavelló Poliesportiu Municipal és aquests dies seu de la 8a edició del Mare Nostrum Cup “Ciutat de Reus”. Es tracta del torneig de bàsquet més important de la Costa Daurada, que es duu a terme entre el 26 i el 28 de març. En total hi participen més de 2.500 esportistes, d’entre 8 i 18 anys. La seu central de la competició és Reus, però també es disputa a Constantí, Salou, Vinyols i els Arcs, la Pineda i Tarragona.

A Constantí s’han disputat diversos partits de categoria femenina, amb la participació de prop de 150 esportistes de 12 equips. Aquest dimecres al matí han tingut lloc els partits classificatoris per la final, que es disputarà aquesta mateixa tarda al Pavelló Olímpic de Reus.

En total, durant els tres dies de torneig s’han disputat 403 partits, 102 equips masculins i 102 de femenins, un 35% més que l’any passat.

Back to top