Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Finalitzen les obres de renovació i millora al carrer Els Pallaresos

Aquesta setmana han finalitzat les obres de renovació i millora del carrer Els Pallaresos. El cost final d’aquests treballs ha estat de 96.695, 97 euros (IVA no inclòs), i les obres s’han executat en un termini inferior als tres mesos.

L’execució d’aquestes obres responia a la necessitat de renovar el carrer degut al seu estat de deteriorament. Les obres han consistit en la renovació de la xarxa d’aigua potable, la xarxa de clavegueram i els paviments del carrer.

Aquests treballs han permès donat una nova imatge renovada i modernitzada al carrer, i també millorar considerablement la seva accessibilitat. L’àmbit d’execució el projecte ha comprès entre la cantonada del carrer Major amb el propi carrer Pallaresos, fins a un tram abans d’arribar al carrer Jaume I.

A través d’una subvenció d’Endesa, properament s’iniciaran també els treballs per soterrar el cablejat elèctric del carrer.

Back to top