Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Finalitzen les obres de renovació de la Plaça Juan Ramón Jiménez

L’Ajuntament de Constantí ha donat per finalitzades aquesta setmana les obres de reforma de la Plaça Juan Ramón Jiménez, que han tingut un cost d’execució de 46.480,80 euros (IVA no inclòs) Els treballs s’han centrat en la renovació de la pavimentació, l’enllumenat públic, el mobiliari urbà i la jardineria. A més, s’ha volgut millorar també l’accessibilitat de la plaça, suprimint les barreres arquitectòniques.

En aquest sentit, les tasques han consistit en la demolició de paviment, nova pavimentació amb formigó estampat, substitució de lluminàries existents, retirada de la palmera existent i plantació d’olivera i instal·lació de mobiliari urbà. El termini d’execució de les obres ha estat de dos mesos i mig, en una actuació emmarcada dins del pla d’acció de renovació i millora de carrers i places del municipi que està desenvolupant l’Ajuntament de Constantí

Properament, la intenció de l’Ajuntament és realizar també una intervenció similar per renovar una altra de les places del Grup Centcelles, la Plaça Federico García Lorca.

Back to top