Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí donarà la benvinguda als Jocs Mediterranis amb un espectacle de teatre, música i dansa

Constantí donarà la benvinguda als Jocs Mediterranis amb un espectacle de teatre, música i dansa. Serà el proper dissabte 21 d’abril, a les 20 h, a la plaça de les Escoles Velles. Es tracta d’un espectacle inèdit dirigit per Marc Cardó, director del grup de teatre Emfapatir i del Ball de Dames i Vells de Constantí. Comptarà amb la participació de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” i de diverses entitats i associacions del municipi com el Club Patí Constantí, el Club Gimnàstica Estètica Constantí i l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A. L’acte s’emmarca dintre de la programació del cicle “Fes Cultura, Fes Salut 2018”, que s’iniciarà aquest dissabte a Constantí, amb més d’una trentena de propostes.

L’acte de benvinguda als Jocs Mediterranis del dissabte 21 d’abril no serà l’únic esdeveniment de la programació cultural que estarà vinculat amb el món de l’esport i els Jocs Mediterranis. I és que aquest any, el projecte educatiu “Centcelles, el nostre objectiu” organitzat pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, en col·laboració amb l’Ajuntament de Constantí i les escoles Centcelles, Mossèn Ramon Bergadà, el col·legi Turó i l’Institut de Constantí, estarà dedicat als esports i les competicions a l’antiguitat clàssica, amb una simulació de diverses disciplines esportives que es practicaven en els Jocs del món antic.

A 71 dies per la inauguració oficial dels Jocs Mediterranis, la cita esportiva més important que ha organitzat mai el nostre territori, Constantí i totes les seus que acolliran proves esportives afronten unes setmanes frenètiques per posar a punt totes les infraestructures. Del 22 de juny a l’1 de juliol, Constantí serà la seu de les proves d’halterofília durant aquests Jocs Mediterranis Tarragona 2018. El Pavelló Poliesportiu enllesteix l’últim tram de les obres d’adequació de la instal·lació per estar a punt per aquesta gran cita esportiva.

Back to top