Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gran èxit de participació a la III Caminada de Primavera

Més de tres-centes persones van participar en els diferents actes de la III Caminada de Primavera, que va tenir lloc diumenge passat, 22 d’abril de 2018.

La sortida es va fer des del Parc de la Muralla, amb samarreta de color verd i esmorzar per a tots els participants. Amb l’acompanyament del guia de patrimoni, Ferran Marín, hi va haver parada i explicació davant de la Creu de Salom i el Polígon de Constantí. Després, al Mas Bové, es van visitar les instal·lacions de l’Escola Agrària i de l’Institut de Recerca i Tecnologia Alimentària (IRTA), on els diferents tècnics van oferir una explicacions molt detallades sobre les diferents línies de recerca que s’hi porten a terme.

En acabar, el grup va arribar fins al mas de Sant Ramon on va tenir lloc un dinar de germanor. Després, van tenir lloc les actuacions artístiques: un recital poètic a càrrec de l’Associació Literària de Constantí, una actuació musical de la Coral d’Aprodisca i un taller de danses a càrrec del Ball de Cercavila de la Societat El Casino. Les tres actuacions van ser força reeixides i aplaudides pel públic assistent.

En resum, una jornada molt agradable per descobrir el patrimoni històric més antic i les línies de recerca més innovadores dels centres d’investigació que hi ha al terme.

Back to top