Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Banda de l’Escola Municipal de música participa a la II Trobada d’Orquestres

Aquest cap de setmana (5 i 6 de maig de 2018), els alumnes de la Banda de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí, han participat a la II Trobada d’Orquestres, juntament amb l’Orquestra Juvenil de l’Escola Municipal de Música de Tarragona i el Grup de Cambra de l’Escola Municipal de Música del Morell.

Durant la trobada que ha tingut lloc a Poblet, a la Casa de Colònies Finca La Capella – English Summer, s’ han treballat les obres que interpretaran, conjuntament, dins del cicle “Pinzellades Musicals”, el proper dissabte 12 de maig a l’Auditori de la Diputació de Tarragona.

La mateixa formació oferirà un segon concert el divendres 8 de juny, al Teatre del Morell.

Back to top