Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Trobada de Puntaires i presentació de l’àliga petita, aquest proper diumenge a Constantí

La jornada d’aquest proper diumenge 13 de maig al matí, tindrà la cultura popular com a gran protagonista a Constantí. A les 10.30 h. a la plaça de les Escoles Velles arribarà una nova edició de la tradicional Trobada de Puntaires, que reunirà puntaires procedents de tota la demarcació i que ens oferirà la possibilitat de gaudir de totes aquestes persones que mantenen viva la tradició i l’art de la punta del coixí. Aquesta activitat compta amb la participació d’entitats locals com el Grup Cultural Mestresses de Casa i l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Constantí.

Aquesta Trobada de Puntaires serà l’inici d’una jornada festiva que continuarà a la Plaça de les Escoles Velles amb la sortida de l’Àliga gran de Constantí,  aquest nou element de la cultura popular constantinenca que l’Associació Dance Power Constantí va presentar coincidint amb la darrera Festa Major d’Hivern.

La jornada finalitzarà a les 12.30 h. amb la presentació de la nova Àliga petita de Constantí, també a càrrec de l’associació Dance Power, amb una cercavila que recorrerà diferents carres del municipi.

Back to top