Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Banda de l’Escola de Música de Constantí participa per 5è any a les “Pinzellades Musicals”

El passat dissabte 12 de maig  la Banda de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí, va participar per 5è any consecutiu a les Pinzellades Musicals, organitzades per l’Escola Municipal de Música de Tarragona, les quals van tenir lloc a l’Auditori de la Diputació de Tarragona.

En aquesta ocasió, els músics de la Banda juntament amb els de l’Orquestra Juvenil de l’Escola Municipal de Música de Tarragona i els del Grup de Cambra de l’Escola Municipal de Música del Morell, van integrar una formació de 40 músics, els quals van oferir, al públic assistent, un repertori basat en bandes sonores de pel·lícules, treballat, conjuntament, durant la II Trobada d’orquestres, que va tenir lloc a la casa de colònies Finca la Capella – English Summer, de Poblet, el cap de setmana del 5 i 6 de maig.

El proper divendres, 8 de juny, la mateixa formació oferirà un segon concert al Teatre del Morell.

Back to top