Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comencen les obres de connexió del col•lector de les Argiles fins el riu Francolí

La setmana passada es van iniciar les obres de connexió del col·lector d’aigües pluvials del sector de les Argiles fins el riu Francolí. La urbanització residencial “Les Argiles” de Constantí recull un volum massa important d’aigua per a poder-la connectar a la xarxa existent, i per aquest motiu, el projecte d’urbanització va contemplar la prolongació del col·lector d’aigües pluvials fora del sector, fins el riu Francolí.

La construcció d’aquest nou col·lector permetrà, a més, la futura connexió de la xarxa d’aigües pluvials del sector Ravassols.

Aquests obres, que executa l’Incàsol (Institut Català del Sòl), aniran des del carrer Centcelles fins el riu Francolí, al seu pas pel terme municipal de  Constantí, amb una superfície d’àmbit d’actuació de 16.015,84m2. El pressupost d’execució és de 1.450.172,0 €uros (IVA no inclòs)

 

Back to top