Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’obre el termini per presentar la documentació del 2on torn dels Plans d’Ocupació Locals

Aquest divendres 1 de juny s’inicia el termini per presentar novament la documentació del 2on torn de contractació dels Plans d’Ocupació 2018 – 2019 de l’Ajuntament de Constantí. Aquest termini finalitzarà el proper dia 15 de juny.

Un any més l’Ajuntament de Constantí ha apostat per fomentar l’ocupació i per aprovar mesures que incideixin en la reducció de l’atur. Després de la bona experiència dels anys 2016 i 2017, novament s’han posat en marxa aquests Plans d’Ocupació Municipals dirigits a persones aturades amb especials dificultats d’ocupació, per tal de donar cobertura al sector de població més castigat per la crisi. Les circumstàncies socials i econòmiques continuen subsistint, i des de l’Ajuntament s’ha convocat un nou Pla d’Ocupació Municipal durant els anys 2018-2019  amb la incorporació d’algunes modificacions per tal d’adequar-se millor a la realitat social del moment.

Aquest programa se centra en la contractació temporal de 28 persones per ocupar llocs de treball de peó (14 en cada torn) integrats a la brigada municipal. En aquest segon torn es preveu la contractació de 14 persones que iniciaran el seu contracte a partir del 16 de juliol de 2018 i que prestaran els seus serveis fins el 15 de gener de 2019. Totes les contractacions van dirigides a persones en situació d’atur i amb pocs recursos, i tenen com objecte facilitar la millora de les seves condicions personals i laborals. Els llocs de treball vindran assignats per l’Ajuntament i estaran relacionats amb el manteniment i conservació d’equipaments i espais públics i de les zones verdes del municipi, treballs de manteniment de la via pública i altres treballs de conservació i reparació de mobiliari urbà i d’instal·lacions i edificis municipals.

Les sol·licituds per poder participar en el Pla d’Ocupació Municipal 2018-2019 s’hauran de presentar l‘OAC de l’Ajuntament.

Les bases de la convocatòria, així com tota la informació, es podran consultar a: http://www.constanti.cat, i també a l’Oficina de Treball Municipal i a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Constantí.

 

 

 

 

 

 

Back to top