Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí batega amb el polígon

L’arribada recent del centre de “Click & Collect” d’Ikea, així com l’aposta que darrerament va fer Amazon pel Polígon Industrial de Constantí demostra que, decididament, el nostre Polígon Industrial és el gran referent al Camp de Tarragona en el sector de logística. I no és que ho digui jo, sinó que així ho confirmen aquestes empreses, que han apostat i segueixen apostant per ell.

El recent desenvolupament dels plans parcials PPU-10 i PPU-11 a partir de dos convenis urbanístics signats entre la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Constantí i les empreses Tradilo Inversiones i Iosa Inmuebles, a més del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, permetrà l’arribada de noves empreses de l’àmbit logístic, amb les conseqüències resultants per a la població: nous llocs de treball i un increment de l’activitat econòmica del municipi. Aquest desenvolupament s’iniciarà amb la construcció d’un nou enllaç a la intersecció entre la carretera TV-7211 i el carrer principal d’accés al polígon, un projecte que preveu executar-se en dues fases: en la inicial, una primera rotonda d’accés que, ja en la segona fase, enllaçarà amb una nova rotonda i els seus ramals per acabar essent un nus viari en forma de diamant en peses. Tot això en previsió que es pugui construir un ramal d’accés que uneixi aquest Polígon i l’Aeroport de Reus, quan aquest s’ampliï.

Darrerament el nostre Ajuntament ha realitzat tasques de millora de la senyalització vertical del polígon en aquells senyals malmesos, descolorits i/o inexistents. Un pas més que ens apropa a aconseguir una de les nostres fites en accedir al govern municipal: captar noves inversions i que aquestes apostin per contractar persones en clau local a través de l’Oficina de Treball municipal.

Les actuals polítiques d’ordenació assenyalen el Camp de Tarragona com un dels llocs idonis per dur endavant una política de reequilibri regional. I no podem oblidar que Constantí és al bell mig.

Back to top