Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Escola Municipal de Música de Constantí participa al multitudinari Concert Final dels 25 anys de l’ACEM

Aquest passat diumenge 10 de juny, un total de 32 alumnes de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí, acompanyats dels seus respectius professors, van participar al Concert Final del 25 aniversari de l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música).

En el concert, que es va dur a terme, al RCDE Stadium de Cornellà – El Prat, hi van participar més de 5.500 músics de 82 escoles de música de tot Catalunya. A partir de les 8,30 h del matí i fins l’hora del concert es van fer els assajos conjunts previs a aquest macro-concert, un dels més multitudinaris que s’han fet fins a dia d’avui a Catalunya.

Des del passat mes de febrer, l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” ha participat de les diverses trobades musicals que s’han fet arreu del territori català per celebrar el 25è aniversari de l’ACEM, de la que forma part l’Escola Municipal de Música de Constantí.

En concret, els alumnes i professors de l’Escola van participar a la Trobada de corda que es va fer el 4 de febrer al Museu Nacional d’Art Contemporani de Barcelona (MNAC), a la Trobada de Guitarres i baixos celebrada a Lleida (el 10 de març), i a la Trobada d’instruments de vent del 18 de març a  la Tarraco Arena Plaça de Tarragona.

Back to top