Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es presenta un llibre il•lustrat sobre la Història de Constantí

Aquest  dimecres 20 de juny s’ha fet a la Biblioteca Municipal de Constantí l’acte de presentació del llibre infantil “Constantí” de la col·lecció: “Un mar d’històries”, escrit per Ricard Escarré amb il·lustracions d’Àngel Sauret. El llibre s’adreça principalment al públic infantil i els ofereix un relat entenedor sobre els principals fets històrics del nostre poble

L’acte de presentació va comptar amb la presència de prop d’una vintena de persones. La introducció va anar a càrrec de la regidora de cultura de l’Ajuntament de Constantí, Dolors Fortuny, i va comptar amb la participació dels autors del llibre, l’ historiador Ricard Escarré i l’il·lustrador Àngel Sauret.

Tots dos van explicar l’encàrrec del projecte i els reptes tècnics amb què s’han enfrontat: el fil argumental del relat, la fidelitat històrica dels fets narrats o la paleta dels colors. En acabar, alguns dels assistents els van poder plantejar algunes preguntes sobre el contingut del llibre. L’acte va acabar amb una llarga sessió de signatures i dedicatòries.

Recordem que aquest llibre ha estat publicat per l’Editorial Mediterrània a instàncies de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Constantí i que es pot aconseguir a la Biblioteca Municipal i l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

 

Back to top