Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tot a punt al Pavelló de Constantí per a l’inici de la competició d’halterofília dels Jocs Mediteranis

Aquest dissabte 23 de juny s’inicia oficialment la competició d’halterofília dels XVIII Jocs Mediterranis que es disputaran al Pavelló Poliesportiu municipal de Constantí. Durant aquests darrers dies, s’han realitzat les sessions d’entrenament prèvies a la pista 2 del Pavelló

Prop d’uns 80 esportistes d’un total de 17 delegacions prendran part en aquestes proves d’halterofília, que arrencaran dissabte 23 de juny a les 15 h. amb la final de la categoria masculina de 62 kg. El mateix dissabte a les 18 h. tindrà lloc la final femenina de 48 kg.

La competició continuarà el diumenge 24 de juny a les 11 del matí amb la final de 69 kg en categoria masculina, a les tres de la tarda amb la final de 53 kg en categoria femenina, i a les sis de la tarda es disputarà la final de 58 kg en categoria femenina.

Pel que fa al dilluns 25 de juny, tindrà lloc la final de 77 kg en categoria masculina a les 11 del matí; i la final de 63 kg en categoria femenina a les tres de la tarda.

Dimarts 26 de juny es disputarà a les 11 del matí la final de 85 kg i a les sis de la tarda la de -94 kg en categoria masculina. A les tres de la tarda tindrà lloc la final de 69 kg en categoria femenina.

La competició acabarà el dimecres 27 de juny amb la final de 75 kg en categoria femenina a les 11 del matí; i la final de 105 kg en categoria masculina a les tres de la tarda.

L’actual campiona del món i d’Europa d’halterofília, Lydia Valentín, de la selecció espanyola, competirà dimecres 27 de juny al matí en la categoria de 75 kg. A banda de Lydia Valentín, la resta de la selecció espanyola està formada per: el campió d’Europa Josué Brachi (a la modalitat de 56 kg), David Sánchez (69 kg), Andrés Eduardo Mata (77 kg), Manuel Sánchez (94 kg) en categoria masculina

En categoria femenina, l’equip estarà encapçalat per la vigent campiona del món i d’Europa, Lydia Valentín (en la categoria de 75 kg.). Completen aquesta llista : Atenery Hernández (53 kg), Mouna Skandi (58 kg), Irene Martínez (63 kg), Ilia Hernández (69 kg)

 

Back to top