Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El jove constantinenc Sergi Segura Muñoz premiat en la major competició basada en tecnologia espacial

El jove constantinenc, Sergi Segura Muñoz, ha estat reconegut amb el premi a l’emprenedoria d’Airbus, valorat en 100.000 euros de dades satel·litals per començar la seva pròpia empresa, batejada com Greenvest. Es tracta d’un dels reconeixements més importants que atorga “Act In Space”, la major competició d’innovació basada en la tecnologia puntera utilitzada per les grans empreses espacials.

3.356 apassionats de l’espai, 518 equips repartits per 71 ciutats de tot el món, 80 desafiaments plantejats per les empreses i institucions més importants del sector aeroespacial i 24 hores per revolucionar la terra amb tecnologia de l’espai. Aquest era el repte que plantejava “Act In Space” el passat mes de maig. Es tractava que els joves estudiants trenquessin les barreres convencionals i creessin una start-up, un projecte innovador mitjançant el qual es plantejava utilitzar la tecnologia desenvolupada per romandre fora d’aquest planeta per marcar un canvi en ell.

En el repte hi va participar el constantinenc Sergi Segura juntament amb la madrilenya Sara Ramos i tres joves més d’Itàlia, França i Madagascar. L’equip es va reunir a Toulouse (França) des d’on van participar en el hackathlón i on tenen previst engegar la seva empresa de nova creació basada en el sector de les energies renovables.

Back to top