Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El cicle “Estiu a la Fresca” animarà les nits del mes de juliol a Constantí

Amb l’objectiu d’amenitzar les nits d’estiu, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Constantí ha programat un any més el cicle d’activitats “Estiu a la Fresca”, tot un seguit d’activitats a l’aire lliure i de caràcter gratuït que s’allargaran durant el mes de juliol fins l’arribada de la Festa Major.

Concerts, exhibicions de ball flamenc i danses del món,un espectacle de circ o una activitat de gastropoesia són algunes de les variades propostes que es realitzaran cada dijous i divendres del mes de juliol en diferents places del municipi.

Entre les propostes que tindran lloc durant aquest mes de juliol, destaquen els concerts inclosos en el II Cicle de Concerts a Centcelles, que cada dijous ofereix propostes musicals de qualitat en el marc incomparable de la vil·la romana de Centcelles. El cicle, que es va iniciar el passat 21 de juny, continua aquest dijous 5 de juliol amb el concert de música barroca amb Isabel Serra i Glòria Coll. El 12 de juliol arribarà el concert de músiques de la Mediterrània amb Canya d’or & Brass i Xavier Lozano. El 19 de juliol actuarà el grup de vent de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí. El cicle clourà el 26 de juliol amb el concert que oferirà la jove violinista Jennifer Panebianco, una autèntica virtuosa del violí, considerada una nena prodigi i amb un ampli ressò internacional.

A banda dels concerts a Centcelles, el programa inclou l’exhibició de ball flamenc “Sueños de Alhambra”, a càrrec de l’Associació de Ball Flamenc Esencia (divendres 6 de juliol). El divendres 13 de juliol, la Societat Cultural i Recreativa el Casino oferirà un espectacle de Danses del món.

Una setmana més tard, el divendres 20 de juliol, a la Plaça de les Escoles Velles, la Companyia Tandarica Circus presentarà un Espectacle de circ.

Els actes de juliol d’aquest cicle “Estiu a la Fresca” finalitzaran el 27 de juliol, amb un espectacle de Gastropoesia, “La poètica a taula”, que es farà davant del Sindicat Agrícola.

 

Back to top