Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Associació de Veïns Centcelles organitza el 1r Concurs de Guarniments de Terrasses Comunitàries

L’Associació de Veïns Centcelles de Constantí impulsa, amb el suport de l’Ajuntament, el 1r Concurs de Guarniments de Terrasses Comunitàries del barri. Des de l’entitat es vol promoure, amb aquesta iniciativa, la relació i la col·laboració dels veïns i les veïnes del barri de Centcelles en l’embelliment d’aquests espais. Es pretén, doncs, incentivar el treball cooperatiu a les escales de veïns i la implicació de les persones residents en el disseny i la creació del guarniment dels espais comunitaris que els són propis.

En el concurs hi pot participar qualsevol bloc de veïns i veïnes del barri de Centcelles amb terrassa comunitària. Per prendre-hi part, cal que les escales interessades en concursar s’inscriguin presencialment a la seu de l’Associació de Veïns Centcelles (carrer Centcelles, 28 Baixos), abans del 18 de juliol, els dimarts de 19h a 20h o bé trucant al 629 68 00 52 (Paco). La inscripció al concurs és gratuïta.

Durada del concurs
Les terrasses comunitàries hauran d’estar decorades del 23 al 27 de juliol. Durant aquest període el jurat del concurs visitarà les terrasses presentades a concurs per tal de valorar-ne el guarniment. El jurat estarà format per un/a representant de la Unió de Botiguers de Constantí, un/a tècnic/a de l’Ajuntament, la professora de manualitats dels serveis socioeducatius del municipi i la dinamitzadora del Punt Òmnia de Constantí. El veredicte tindrà en compte els següents criteris: l’originalitat, l’atractiu del disseny, la qualitat artística de la composició, l’ús de material reciclat, el treball artesanal i la perdurabilitat dels elements decoratius.

Premis
S’atorgarà un premi d’un màxim de 250€ a la terrassa comunitària més ben guarnida, destinat a la realització d’alguna obra de millora a la comunitat de veïns/es que hagi resultat guanyadora. Aquest import, doncs, només podrà dedicar-se a tasques d’arranjament a l’escala de veïns/es. A més, serà reconeguda la participació de totes les comunitats/blocs de veïns/escales de veïns/edificis que no resultin guanyadores del concurs amb un detall.

El veredicte del jurat, i l’entrega de premis i reconeixements, es farà públic coincidint amb la presentació de la nova edició del llibre dels Estudis de Constantí.

 

Consulta les bases a: 2018_Concurs terrasses_V4

Back to top