Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Club Gimnàstica Estètica Constantí celebra la 6a edició del Campus d’Estiu

Un total de 15 joves esportistes estan participant aquests dies de la sisena edició del Campus Esportiu que cada estiu organitza el Club de Gimnàstica Estètica Constantí. El campus es va iniciar el passat 2 de juliol, amb una durada de dues setmanes. Va adreçat a infants i joves a partir dels 6 anys.

Les activitats s’estan duent a terme de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores, al gimnàs de l’Institut de Constantí. Durant aquestes dues setmanes de campus es realitzen classes de gimnàstica estètica de grup, tallers de dansa clàssica (Mètode Progressing Technique Ballet), tallers de dansa contemporània i activitats de piscina i lúdiques.

D’altra banda, del 23 de juliol al 3 d’agost, el Club Gimnàstica Estètica de Constantí oferirà un nou campus esportiu. En aquest cas tindrà lloc a l’Espai Artístic La Nau, situat al polígon Francolí de Tarragona. L’horari també serà de 9 a 13 h, amb servei d’acollida de 8 a 9 h i de 13 a 14 h.

Back to top