Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

1r Campionat de Bitlles Catalanes Vila de Constantí

La Unió de Botiguers de Constantí, amb la col·laboració de l’Ajuntament, impulsa el I Torneig de Bitlles Catalanes del municipi, que tindrà lloc el pròxim dissabte 28 de juliol a les 19h a l’aparcament del Camp de Futbol La Coma de Constantí, dins dels actes del programa de la Festa Major d’estiu. Les persones interessades en participar en el torneig hauran d’inscriure’s a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament. El termini està obert fins al 27 de juliol.

Es tracta d’un concurs de caràcter popular, on hi poden participar totes les persones que ho desitgin. La competició de les persones inscrites serà a títol individual. Al torneig hi haurà quatre categories: una per a dones de Constantí, una per a dones de fora del municipi, una per a homes de Constantí i una altra per a homes no residents al municipi.

Les normes de funcionament del torneig es basaran en el reglament del joc elaborat i aprovat per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. L’objectiu de l’activitat és aconseguir el màxim nombre de punts llençant entre 1 i 3 bitllots. Finalitzat el torneig i el recompte de punts aconseguits per cada jugador/a s’entregarà un reconeixement a les tres persones que hagin assolit un major nombre de punts en cadascuna de les quatre categories. Acabat el torneig s’oferirà a les persones participants inscrites un piscolabis.

Consulta les bases del torneig a: 2018_Bases Torneig Bitlles Catalanes_V4

 

Back to top