Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Natació, música en directe, bitlles catalanes, danses tradicionals i motor, en el cap de setmana previ a la Festa Major

La Festa Major d’Estiu de Constantí ha programat per aquest any prop d’una cinquantena d’activitats entre els dies 26 de juliol i 5 d’agost. El tret de sortida oficial arribarà el proper dimarts 31 de juliol amb el pregó de Festa Major, que anirà a càrrec de l’actor i presentador de televisió Quim Masferrer. Abans, però, aquest cap de setmana previ arribarà carregat d’activitats, amb especial protagonisme  de les entitats i associacions del municipi. Aquest dijous finalitzava la 2a edició del Cicle de concerts a Centcelles, amb el concert que oferia la jove i prodigiosa violinista Jennifer Panebianco, que va aplegar pop de 150 persones.

Aquest divendres 27 de juliol al matí, té lloc una Gimcana popular infantil al carrer Major, organitzada per l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Constantí, amb alumnes del curs de Premonitors i el Punt Òmnia. I també aquest divendres al vespre, davant del Sindicat, tindrà lloc un espectacle de Gastropoesia, “La poètica a taula”.

També aquest divendres arrenquen els actes de celebració del 20è aniversari del Club Natació Constantí, a la Piscina municipal. Entre divendres i dissabte s’han programat activitats adreçades a públics de totes les edats, des d’espectacles d’animació infantil, festa de l’escuma, una paella popular, sessions de DJ i concerts de música en directe amb les actuacions dels Grups Jamaika i Al Son de Dos (divendres) i de Números Rojos, 2 UT i el Artriste (dissabte).També el dissabte 28 de juliol, al llarg del matí, tindrà lloc la 20a edició del tradicional Campionat de Natació Vila de Constantí, amb la participació de diversos clubs de natació de la demarcació de Tarragona.

Una de les novetats d’aquest any, arribarà dissabte a les 19 h. a l’aparcament del Camp de Futbol Municipal de la Coma, amb la 1a edició del Campionat de bitlles catalanes Vila de Constantí.

I el motor, serà també un dels grans protagonistes d’aquest primer cap de setmana de Festa Major, amb l’Exposició de Motos Clàssiques al Pavelló, i la VII sortida de Motos Clàssiques que tindrà lloc el diumenge 29 de juliol, que un any més organitza Moto Clàssic Constantí. I el Moto-Club Constantí tornarà a ser protagonista d’aquesta Festa Major, organitzant l’exhibició motociclista Stunt Rider amb AV Campos, que es farà dissabte a les 20 h. al carrer Major (a l’alçada de la Plaça de la Pau)

Les Danses tradicionals tampoc faltaran a la seva cita habitual amb la Festa Major d’estiu, i l’Esbart Dansaire Constantí “El Casino” organitza aquest dissabte la V Nit de Danses i el Sopar de Germanor. Per celebrar aquest cinquè aniversari, comptaran amb una colla convidada, l’Esbart Santa Tecla de Tarragona

Finalment, diumenge al matí tindrà lloc l’Exhibició de Tir al plat, al Camp de tir de Sant Salvador. I des de les 9 h. del matí, el Pavelló Poliesportiu serà l’escenari de la VI edició del Torneig “3 x 3 Bàsquet a Constantí”, que organitza el Club Bàsquet Constantí.

El mateix diumenge, a les 12 h, es farà un Vermut rumbero a la Plaça Montserrat Roig, amb l’actuació de Son de dos.

Back to top