Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Actes culturals i tradicionals per celebrar la Diada Nacional de Catalunya

Aquesta setmana s’inicia a Constantí la programació d’activitats culturals de la Diada Nacional de Catalunya. Concretament, aquest dijous 6 de setembre a les 11 h. es farà a la Sala de Plens de l’Ajuntament l’acte de presentació de la rèplica dels elements del seguici i la cultura popular de Constantí.

Posteriorment, a la mateixa Sala de Plens es farà l’entrega de premis del 1r Concurs de Guarniment de terrasses comunitàries, que es va fer al barri de Centcelles el passat mes de juliol, a iniciativa de l’Associació de Veïns Centcelles i amb el suport de l’Ajuntament.

El divendres dia 7, tindrà lloc una sessió de cinema infantil a la Plaça de les Escoles Velles, amb la projecció de la pel·lícula “Animales fantásticos y dónde encontrarlos”.

El dissabte 8 de setembre arribarà la 3a edició del Recital Poètic musical. Serà a les 21 h. a la Plaça de les Escoles Velles, i comptarà amb la participació de diversos poetes i rapsodes del Camp de Tarragona i membres de l’Associació Literària de Constantí, amb l’acompanyament musical de Josep Calbet a la guitarra. El recital poètic i musical és una iniciativa organitzada per “Va de versos”, un projecte encapçalat per la poeta i rapsode Isabel Ribera, directora i presentadora del programa “Arran de vers, a frec de llavi” de Constantí Ràdio.

Els actes continuaran el diumenge 9 de setembre, amb l’actuació musical de la Big Band Rambla Music, a les 19 h. al carrer Major.

I el dilluns 10 de setembre, a les 19.30 h. es farà la tradicional ofrena floral i institucional davant del monument a Rafael Casanova, a l’Avinguda Onze de Setembre, que com cada any comptarà amb la presència de representants de l’Ajuntament i també de diverses entitats del municipi. La Lectura del Manifest d’aquest any anirà càrrec de Càritas Parroquial de Constantí.

Els actes es tancaran amb la tradicional Ballada de sardanes davant de l’Ajuntament, amb l’acompanyament musical de la Cobla Cossetània.

Back to top