Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Inscripcions per formar part del Senat de la Gent Gran de Constantí

A partir de la setmana vinent (17 de setembre) i fins el 16 d’octubre, es poden realitzar les inscripcions per formar part del Senat de la Gent Gran de Constantí. Les inscripcions es poden fer a l’OAC de l’Ajuntament. El dijous 18 d’octubre, a les 12 del migdia, es realitzarà a la Sala de Plens el sorteig per nomenar els 6 senadors/es que, d’entre totes les candidatures presentades, conformaran aquest òrgan juntament amb l’alcalde de Constantí.

Molt Important: Les persones candidates que vulguin formar part del Senat de la Gent Gran de Constantí hauran de complir els requisits següents:

– Ser major de 60 anys.

– Estar empadronat/da a Constantí, com a mínim, durant els darrers 10 anys.

– No ocupar cap càrrec polític (ni dins ni fora del municipi), ni haver-ho fet en els darrers cinc anys.

– Presentar una carta de motivació que argumenti l’interès de la persona postulant en formar part del Senat de la Gent Gran de Constantí

Les persones interessades hauran d’inscriure’s a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) mitjançant la presentació d’una sol·licitud per formar part del Senat de la Gent Gran de Constantí, acreditant el compliment dels requisits establerts.

En el següent enllaç podeu consultar l’Estatut del Senat de la Gent Gran de Constantí, publicat al BOPT el 7 d’agost de 2018: BASES SENAT DE LA GENT GRAN

Back to top