Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obertes les inscripcions per al curs 2018-2019 a l’Escola Municipal de Música

Ja estan obertes les inscripcions per al curs 2018-2019 a l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”, amb una proposta formativa que segueix la línia dels cursos anteriors.

L’oferta formativa, adreçada  a alumnes a partir dels 4 anys i sense límit d’edat, es divideix en dos grans blocs: les especialitats instrumentals, que inclouen guitarra, saxo, violí, clarinet, piano, bateria, flauta travessera; i d’altra banda les agrupacions i formacions instrumentals o vocals  de l’Escola, com són la Banda Municipal, els Conjunts Instrumentals i la Coral de nivell elemental, a més del grup de Batucada, que es va crear ara fa un parell d’anys. Precisament, una de les novetats d’aquest curs és que el grup de Batucada s’obrirà als usuaris i usuàries del Centre Obert

Les classes a l’Escola Municipal de Música, que ja compten amb uns 60 alumnes inscrits, s’iniciaran el proper dilluns 24 de setembre. Com és habitual, la matrícula estarà oberta tot l’any. Per a més informació i inscripcions: 977522126 i el correu electrònic escolademusica@constanti.cat   

 

 

Back to top