Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Centre d’Esports Constantí signa un conveni de col•laboració amb l’escola “Tecnifica’t”

El Centre d’Esports Constantí ha signat un conveni de col·laboració amb l’escola de tecnificació de futbol “Tecnifica’t” mitjançant el qual s’oferirà als joves futbolistes, d’entre sis i dotze anys, la possibilitat de desenvolupar entrenaments que els permetran adquirir coneixements i habilitats corresponents a les etapes formatives inicials del futbol. La seu d’entrenament serà el camp municipal La Coma i tindran lloc tots els dilluns d’octubre a maig, amb inici l’1 d’octubre. De moment la iniciativa està tenint bona acollida i ja s’han omplert 24 de les 36 places que s’ofereixen.

“Tecnifica’t” és una Escola de Tecnificació de futbol fruit d’anys d’experiència, estudi i formació en el futbol base. L’objectiu és perfeccionar i millorar el gest tècnic de cada jugador amb entrenaments adaptats en etapa d’aprenentatge. Per aquest motiu, es treballarà en grups reduïts i es perfeccionarà la tècnica i toc de pilota amb entrenadors titulats. L’escola està formada per sis entrenadors titulats amb experiència a equips com el Nàstic de Tarragona, el Reus Deportiu i Reial Madrid.

El Centre d’Esports Constantí es planteja el projecte com una aposta de futur, que permetrà donar a conèixer l’activitat formativa que es desenvolupa en el futbol base del club i també les seves instal·lacions. El seu president, Òscar Solé, ha destacat a que el projecte permetrà oferir una tecnificació especialitzada i de qualitat als joves futbolistes.

Les inscripcions encara estan obertes. El preu de la matrícula és de 40 euros i inclou assegurança mèdica, una dessuadora, una samarreta de màniga curta, un pantaló curt i un parell de mitjons. La mensualitat és de 30 euros pels esportistes de Constantí i de 35 pels de fora del municipi. El projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Constantí.

Back to top