Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Centenars de sardanistes del Camp de Tarragona participen del 36è Aplec de la Sardana Vila de Constantí

El Parc de les Escoles Velles va ser l’escenari aquest passat diumenge 30 de setembre d’una nova edició de l’Aplec de la sardana Vila de Constantí, una de les cites culturals tradicionals amb l’arribada de la tardor.

El bon temps va acompanyar la celebració de la Trobada sardanista, que com cada any va tenir jornada matinal i de tarda, i va comptar amb la presència d’uns 150 sardanistes durant el matí, i de prop de 500 a la tarda, procedents de diferents poblacions i municipis del Camp de Tarragona

El Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu, amb col·laboració de l’Ajuntament de Constantí ha estat, un any més, l’entitat encarregada d’organitzar aquesta trobada sardanística que ja ha arribat ja a la seva 36a edició.

L’acompanyament musical de la cita va anar a càrrec de la Cobla Reus Jove al llarg del matí, i la Cobla Ciutat de Terrassa que es va alternar amb la Cobla Reus Jove durant la sessió de la tarda. Com ja és tradició, la trobada va finalitzar amb una ballada conjunta de la Sardana “Per Constantí”, obra Tomàs Gil Membrado. En acabar es va oferir coca i cava per atots els assistents

Back to top