Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El constantinenc Adrià Maceira presenta la seva empresa “CreatSens Health” en el South Summit de Madrid

El constantinenc Adrià Maceira es troba aquesta setmana a Madrid on aquest dijous ha presentat la seva empresa CreatSens Health en el South Summit 2018, una trobada que reuneix les startups més disruptives amb corporacions en recerca activa d’innovació i inversors de procedència internacionalI és que el projecte liderat per Maceira es troba entre les 100 millors startups del món.

El seu projecte està enfocat a controlar el progrés de la Malaltia Renal Crònica a través d’eines tecnològiques d’última generació que permetin el mesurament de paràmetres rellevants per als pacients d’una forma molt més senzilla a l’actual. El seu producte se centra en la creació d’un dispositiu mèdic capaç de mesurar nivells de creatinina y potassi, dos biomarcadors claus en el desenvolupament de la malaltia renal crònica a través d’una simple gota de sang.

Aquest projecte i la resta d’startups finalistes han estat triats per un comitè format per 120 experts procedents del món de la inversió i corporatiu entre els més de 3.000 projectes presentats, procedents de 84 països. Les 100 startups finalistes tenen l’oportunitat de participar aquests dies en South Summit 2018 amb un espai propi en la trobada per obtenir visibilitat, accedir a noves possibilitats de negoci i donar a conèixer els seus projectes davant inversors i corporacions de tot el món en cerca activa d’innovació. A més, compten amb formació, mentoring i reunions personalitzades.

L’startup guanyadora d’aquesta edició podrà realitzar una campanya de crowdfunding a Seedrs, plataforma capdavantera d’equity crowdfunding, i competirà per un milió de dòlars en finançament a l’Startup World Cup de Silicon Valley.

Back to top