Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí ofereix un acte de reconeixement a diversos esportistes

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí ha acollit aquest dilluns 26 de novembre un acte de reconeixement als èxits esportius assolits aquest any 2018 per part de diversos esportistes del nostre municipi. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, i el regidor d’Esports, Fede Díaz, que van encoratjar els joves esportistes a seguir en aquesta línia de treball i d’èxits, i van agrair també el suport tan important de les famílies i entrenadors.

En aquesta recepció, es va reconèixer la trajectòria de 8 patinadores del Club Patí Constantí, que aquesta temporada han aconseguit classificar-se per diferents Campionats de Catalunya. És el cas de Paula Romero (17 anys), classificada per als Campionats de Catalunya de categoria Juvenil; Carmen Pozo ( 14 anys ) 2a Classificada en el Trofeu de categoria cadet amb participació en el Campionat de la Tardor; Ester Adolfini (12 anys), 2a classificada en el Campionat de la Tardor en categoria Infantil i classificada per a la Copa Catalana de categoria; Naiara Lara, nivell A ( 11 anys ), 1a classificada en el Campionat de la Tardor i classificada per ar la Copa Catalana d’Iniciació; Júlia Valldosera, nivell A ( 12 anys ) 2a classificada en el Campionat de la Tardor i classificada per a la Copa Catalana d’Iniciació; Leyre Ciprés, nivell B ( 10 anys ), 3a classificada en el Campionat de la Tardor i classificada per a la Copa Catalana d’Iniciació; Alma Arévalo,  nivell C ( 9 anys ), 2a classificada en el Campionat de la Tardor i classificada per a la Copa Catalana d’Iniciació; i Sara Gómez, nivell D (9 anys), 2a classificada en el Campionat de la Tardor i classificada per a la Copa Catalana d’Iniciació.

També van ser reconegudes les arqueres del Club de Tir amb Arc Constantí, Èlia Canales i Maria Pitarch, dues esportistes que des de fa un parell de temporades han situat el nom de Constantí a l’elit del tir amb arc a nivell estatal, europeu i mundial. El passat mes d’octubre, Èlia Canales, triple campiona d’Espanya, feia història i obtenia la medalla de plata en els Jocs Olímpics de la Joventuts que es van celebrar a Buenos Aires (Argentina). Per la seva banda, Maria Pitarch, obtenia a finals del mes de juny la medalla de bronze per equips en el Campionat d’Europa celebrat a Patras (Grècia). Durant aquest any, també va obtenir una medalla d’or al Gran Premi d’Espanya en categoria absoluta.

Finalment, un altre dels esportistes que va rebre un reconeixement per part del consistori, va ser el gimnasta constantinenc Ángel Darío Rodríguez. El jove gimnasta, que pertany al Club Esportiu Kalos de Tarragona, va aconseguir la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Rítmica Sènior masculí disputat a Guadalajara el passat mes de juny.

Back to top