Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença la 3ª edició del Concurs d’Aparadors Nadalencs

De cara a aquesta campanya de Nadal i amb l’objectiu de promoure i dinamitzar el comerç local fent que el Nadal del 2018 sigui una festa als carrers i establiments del municipi, la Unió de Botiguers de Constantí, amb el suport de l’Ajuntament, ha convocat la 3a edició del Concurs d’aparadors nadalencs. Aquest any són un total de setze comerços els que participaran  d’aquesta tercera edició del Concurs, basat en una decoració nadalenca en qualsevol dels seus aspectes representatius.

Durant els dies que duri el concurs, un jurat s’encarregarà de valorar aspectes com l’originalitat, la creativitat o la utilització de materials propis de l’activitat del comerç per decorar l’aparador. També hi haurà una votació oberta a la ciutadania, que podrà participar en les votacions al millor aparador mitjançant unes butlletes que trobaran als establiments i dipositant-la a una urna que trobaran a l’OAC de l’Ajuntament.

Els premis del concurs seran per a l’aparador més original i artístic, i el que empri més material de reciclatge i sigui més respectuós amb el medi ambient. A més, hi haurà el premi per votació popular al comerç més votat d’entre totes les butlletes presentades a concurs. Entre totes les persones que participin de la votació popular, es farà un sorteig de 3 xecs regal per valor de 50 euros a bescanviar a qualsevol dels establiments participants del concurs.

L’inici de l’exposició dels aparadors ha començat aquest dilluns 10 de desembre i s’allargarà fins el dia 7 de gener.

El veredicte del jurat es farà públic el dia 18 de gener,. L’Ajuntament de Constantí donarà difusió del resultat del concurs a través del Web municipal, xarxes socials, notes de premsa i ràdio. El lliurament dels premis es farà el mateix 18 de gener coincidint amb el pregó de Festa Major d’hivern.

Back to top