Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Torna el Concurs Fotogràfic Instagram de les festes de Nadal

Durant aquestes Festes de Nadal tindrà lloc a Constantí una nova edició del concurs de Fotografia a través de l’aplicació mòbil Instagram, una iniciativa de l’Ajuntament de Constantí i l’àrea Social del Centre d’Esports Constantí, que compta amb la col·laboració de la Unió de Botiguers de Constantí.

El concurs s’iniciarà el 12 de desembre i s’allargarà fins el 6 de gener de 2019, i el tema de concurs és qualsevol fotografia relacionada amb el Nadal. Hi podran participar tots els aficionats a la fotografia a través de la plataforma Instagram que publiquin les seves fotografies mencionant a l’Ajuntament de Constantí: @ajuntamentdeconstanti  i  amb l’etiqueta #nadal2018constanti

L’objectiu és promoure el Nadal i totes les activitats  nadalenques  que s’organitzen al municipi, així com fomentar la participació ciutadana en aquestes festes.

D’entre totes les fotografies presentades a concurs, el jurat triarà les fotografies guanyadores i hi haurà premis per al 1er i 2on classificat. El 1er premi consistirà en un xec de 60 euros a gastar en qualsevol botiga o comerç adscrit a la Unió de Botiguers, i el segon premi serà un xec de 40 euros a gastar en qualsevol botiga o comerç adscrit a la Unió de Botiguers. L’entrega dels premis als guanyadors es realitzarà el proper 18 de gener, durant l’acte del Pregó de la Festa Major d’hivern.

Back to top