Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obre portes el Parc de Nadal

Entre els dies 27 i 29 de desembre tindrà lloc una nova edició del Parc de Nadal organitzat per l’Ajuntament de Constantí. Durant els propers 3 dies el Pavelló Poliesportiu acollirà tot un seguit d’activitats destinades a un públic infantil i juvenil. El Parc de Nadal, que organitza l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Constantí, serà coordinat pel dinamitzador juvenil del projecte TREKA, la responsable del Punt Òmnia i el tècnic de joventut municipal, i comptarà amb la col•laboració del grup de premonitors joves, monitors de lleure de Constantí i entitats locals que oferiran activitats per als assistents.

Aquest any el Parc de Nadal compta amb 7 espais inflables preparats per a totes les edats, jocs, ping pong, bàsquet, zona de manualitats i maquillatge. A més, es faran activitats puntuals programades: tallers de ball (breakdance), tornejos de ping pong o de minifutbol. El Parc també estarà guarnit amb l’arbre dels desitjos, on tots els assistents podran penjar les targetes amb el “bons desitjos” per al 2019.
D’altra banda, el primer dia del Parc (27 de desembre), es presentarà una nova entitat esportiva, el Constantí Scooter Club, per a totes aquelles persones que als agrada patinar. L’acte comptarà amb la presència de Marina López, campiona d’Espanya, que oferirà una exhibició.

El Parc de Nadal obrirà les seves portes de 10 a 13 h i de 16.30 a 19.30 h. Els preus són de 3 euros l’entrada d’un dia; 5 euros l’entrada per 2 dies, i 6 euros per als 3 dies. La venda d’entrades es farà al Pavelló Poliesportiu, coincidint amb l’horari d’obertura del Parc.

Back to top