Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí organitza diverses activitats al voltant del Dia de la Dona

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dona, el dia 8 de març, l’Ajuntament de Constantí ha programat per als propers dies activitats adreçades principalment al col•lectiu de dones del municipi, amb l’objectiu de reivindicar un any més la igualtat de drets entre els homes i les dones.

El divendres 8 de març tindrà lloc l’acte central de la Setmana de la Dona amb la tradicional Lectura del Manifest, a càrrec de les associacions de dones del municipi, el Grup Cultural Mestresses de Casa i l’Associació de Dones per la Unitat de Constantí. Serà a partir de les 12 del migdia i com és habitual tindrà lloc al davant de l’Ajuntament.

Tal i com ja s’ha fet aquests anys anteriors, un dels actes principals d’aquesta Setmana de la Dona arribarà el diumenge 17 de març amb un acte de reconeixement i homenatge a totes les dones constantinenques que aquest any 2019 celebren el seu 80è aniversari, que tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu. L’acte, consistirà en un dinar de germanor adreçat exclusivament al col·lectiu de dones del municipi. Totes les assistents rebran un detall d’agraïment. Les inscripcions per participar del dinar s’han de fer prèviament a l’OAC de l’Ajuntament, abans del 12 de març. El preu del dinar és de 15 euros. Un cop finalitzat el dinar, tindrà lloc un espectacle.

Back to top