Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obertes les inscripcions per assistir a l’òpera “La Gioconda” al Liceu

Des d’aquesta setmana estan obertes les inscripcions per participar de la sortida al Gran Teatre del Liceu per assistir a l’Òpera “La Gioconda” d’Amilcare Ponchielli, el divendres 5 d’abril. Es tracta d’una activitat que promou l’Ajuntament de Constantí amb la col·laboració de l’Associació dels Amics de la Música de Constantí

Les inscripcions es poden fer fins el dia 3 d’abril a l’OAC de l’Ajuntament, amb un preu de 60 €uros que inclou l’autocar i l’entrada al concert. Les places són limitades, i la reserva es farà per estricte ordre d’inscripció.

La sortida es realitzarà el mateix divendres 5 d’abril, des de la plaça de les Escoles Velles, a les 17.30 h. Durant l’any passat ja es van organitzar, amb gran èxit de participació, sortides al Gran Teatre del Liceu i al Palau de la Música Catalana.

 

Back to top