Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obertes les inscripcions per a la caminada de germanor amb La Canonja

L’Ajuntament de Constantí, juntament amb el de La Canonja, organitzen el pròxim diumenge 31 de març una caminada de germanor a Tarragona. Es tracta de la tercera caminada popular conjunta, una activitat que promou la salut i el benestar i permet conèixer el patrimoni natural, cultural i històric més proper. El punt de trobada serà a les 10 del matí a la plaça de les Escoles Velles de Constantí, on es farà un esmorzar. Des d’aquí començarà la caminada fins a Tarragona pel camí del riu Francolí.

A Tarragona està prevista una visita guiada al Museu del Port, una altra pel barri del Serrallo i una passejada amb golondrina. El dinar es farà al Tinglado 1. La tornada a Constantí es farà en autobús.

Les inscripcions es poden fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Constantí fins al 28 de març. El preu de l’activitat és de 10 euros (inclou les visites guiades, la passejada en golondrina, el dinar i l’esmorzar, la tornada en autobús i una samarreta de regal).

 

Back to top