Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La constantinenca Ruth Escarré estableix un nou rècord de Catalunya de Tir amb Arc en categoria benjamí

El Club de Tir amb Arc Constantí continua acumulant fites en el seu palmarès, malgrat la seva encara breu trajectòria esportiva. Si en aquests primers anys d’història, el club ha anat sumant medalles i resultats brillants en campionats de Catalunya, Espanya, Europa, i fins i tot en els Jocs Olímpics de la Joventut, de la mà de les seves arqueres Èlia Canales i Maria Pitarch, ara ha estat una de les més joves representants del club, Ruth Escarré Muñoz, en categoria benjamí, la que ha obtingut el rècord de Catalunya, en la modalitat arc recorbat femení. Ruth Escarré ha obtingut una puntuació de 698 punts en la 1ª Tirada de la Lliga Catalana sobre diana a l’aire lliure, que s’ha  disputat aquest cap de setmana (16 i 17 de març) a Montjuic i Puigverd, establint així el rècord de Catalunya en la categoria benjamí femení. Amb aquesta Tirada del passat cap de setmana s’iniciava la temporada de tirades a l’aire lliure.

L’inici de la tirades a l’aire lliure, no ha pogut començar de millor manera per als representants del Club de Tir amb Arc Constantí, ja que en categoria aleví-recorbat masculí, Arnau Borrull encapçala la classificació de al Lliga, i en aleví-recorbat femení, Àngels Marsal ocupa la segona posició a la classificació.

En categoria cadet-recorbat femení, Júlia Galera lidera la classificació, i Maria Laguardia ocupa la tercera plaça. En la modalitat masculina de cadet-recorbat, el també constantinenc Miquel Marsal és el segon classificat.

Finalment, en categoria júnior-recorbat femení, les constantinenques Alba Ortega i Laura Pullés, són primera i segona classificada, respectivament.

Back to top