Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Èlia Canales estableix un nou rècord d’Espanya de tir amb arc en categoria absoluta

Nou èxit per a l’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, Èlia Canales, que ha aconseguit establir un nou rècord d’Espanya en categoria absoluta en la modalitat d’arc recorbat femení.

Aquesta nova fita en la brillant trajectòria de la jove arquera constantinenca es va produir durant la celebració de la sisena prova classificatòria per formar part de l’equip nacional espanyol absolut, que es va celebrar al Campo de San Sebastián (Madrid) els passats dies 15,16 i 17 de març. Durant aquestes proves classificatòries, Èlia Canales va obtenir una puntuació de 674 punts, establint així un nou rècord estatal en categoria absoluta (fins llavors el rècord estava en 672 punts).

A falta d’una última prova classificatòria per disputar-se, a hores d’ara Elia Canales es troba entre les 4 primeres arqueres classificades que han de representar l’equip estatal de la Real Federación Española de Tiro con Arco al Gran Premi d’Europa que s’ha de celebrar a Bucarest del 10 al 13 d’abril. L’objectiu és aconseguir plaça per a participar en els Jocs Europeus de Minsk 2019, d’on han de sortir les arqueres que participaran als Jocs Olímpics de Tokyo de l’any 2020.

 

Back to top