Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Més de 300 persones participen de la caminada de germanor fins a Tarragona

Unes 330 persones han participat aquest diumenge 31 de març de la Caminada de germanor organitzada conjuntament entre els Ajuntaments de Constantí la Canonja, que aquesta vegada va arribar fins a Tarragona, i que un any més s’ha caracteritzat per la seva gran participació. L’objectiu d’aquesta caminada popular conjunta, és promoure la salut i el benestar i conèixer el patrimoni natural, cultural i històric més proper.

La jornada s’iniciava amb un esmorzar popular a la Plaça de les Escoles Velles de Constantí, on es concentraven tots els participants, de Constantí la Canonja . Amb el cel mig tapat i una temperatura força agradable va començar el recorregut, que va portar els participants de totes dues poblacions fins a Tarragona, per la llera del  riu Francolí avall.

En arribar a Tarragona, es van celebrar tot un seguit d’activitats: una visita guiada al barri del Serrallo, la visita al Museu del Port de Tarragona, la visita a l’exposició interactiva sobre matemàtiques del Tinglado 1 i, ja a la tarda, després del dinar popular, una passejada amb golondrina per l’entorn portuari. El bon ambient festiu i les activitats culturals van animar aquesta jornada de germanor amb el municipi veí de la Canonja que s’ha portat terme per tercer any consecutiu, novament amb un gran èxit de participació.

 

Back to top