Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Èlia Canales formarà part de la selecció estatal absoluta que participarà als campionats d’Europa i del Món

L’arquera constantinenca, Èlia Canales, formarà part de l’equip nacional espanyol absolut que participarà a la Copa d’Europa de Bucarest del 10 al 13 d’abril en la modalitat d’arc recorbat femení. Es tracta d’un nou èxit en la trajectòria de la jove esportista del Club de Tir amb Arc Constantí, de només 17 anys. Èlia Canales va finalitzar el passat cap de setmana les proves classificatòries per formar part de l’equip nacional absolut, acabant en tercera posició i finalitzant entre les 4 millors arqueres estatals, que prendran part en aquest campionat europeu en representació de la Real Federación Española de Tiro con Arco. Aquest campionat de Bucarest és classificatori per als Jocs Europeus de Minsk 2019, d’on han de sortir les arqueres que participaran als Jocs Olímpics de Tokyo de l’any 2020.

Èlia Canales participarà també a les World Cups de Medellín, Shanghai y Antalya, juntament amb les arqueres Alicia Marín, Celia Castaños i Mónica Galisteo, que completen l’equip espanyol

A banda d’aquesta classificació per a l’equip nacional absolut, cal destacar que durant aquestes proves classificatòries que s’han celebrat al Campo de San Sebastián (Madrid), concretament el passat dissabte 16 de març, Èlia Canales va establir un nou rècord d’Espanya tant en categoria absoluta com júnior, amb 674 punts (fins llavors el rècord estava en 672 punts).

Back to top