Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tot a punt per a la XIII Trobada d’Armats a Constantí

Constantí acollirà aquest diumenge 7 d’abril la XXIII Trobada d’Armats de les Comarques de Tarragona, que comptarà amb la presència d’un total de 22 colles d’armats. De 8.30 a 9.30 h. totes les colles participants gaudiran d’un esmorzar al Pavelló de l’Institut. Cap a les 10 h. les colles participants formaran a l’Avinguda Onze de Setembre, des d’on hi ha prevista la sortida. L’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, serà l’encarregat de donar la benvinguda , i l’ordre d’inici de la cercavila es farà amb una recreació a càrrec de l’Emperador, just davant del recent estrenat bust de l’emperador Constantí I el Gran. Seguidament s’iniciarà la desfilada pels carrers del poble.

L’ordre de sortida l’encapçalaran els Armats de la Confraria de la Puríssima Sang de  Constantí, i segons va determinar el sorteig realitzat el passat dissabte 16 de març el seguiran, per aquest ordre, les següents colles d’armats:  Associació Cultural i Recreativa de Manresa, Confraria la Santa Espina Armats i Vestes de Martorelles, Confraria de la Puríssima Sang de Riudoms, “Pretorians” Armats de l’Arboç, Armats de la Congregació de la Puríssima Sang de NSJ de Montbrió del Camp, Armats de la Confraria del Sant Enterrament de l’Espluga de Francolí, Armats de la Congregació dels Dolors de Bellpuig, Agrupació d’Armats del Pla de Santa Maria, Els Armats del Vendrell, Confraria d’Armats de Flix, Armats de Vilallonga del Camp, Confraria de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist d’Alcover, Congregació de la Puríssima Sang de Montblanc, Grup d’Armats de la Pobla de Mafumet, Agrupació d’Armats de Valls, Reial Congregació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist de la Selva del Camp, Armats de Mont-roig del Camp, Armats de la Puríssima Sang de Riudecols, Armats de la Congregació de la Puríssima Sang de NSJ de Reus, Associació d’Armats de les Borges Blanques i Los Armats dels 7 Dolors de Juenda

Durant el trajecte, les colles participants es faran una fotografia al Parc de la Muralla on s’instal·larà un  punt d’avituallament. L’arribada i el final del recorregut serà a la Plaça de les Escoles Velles, on es farà el lliurament de cintes i records commemoratius de la Trobada a totes les colles participants. En total, es preveu la presència de prop de 700 armats en aquesta XXIII Trobada d’Armats de les comarques de Tarragona.

Back to top