Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Arrenca el Campionat d’Espanya de Powerlifting a Constantí

El Pavelló Poliesportiu municipal de Constantí acollirà aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya de Powerlifting (aixecament amb potència), que comptarà amb la participació dels millors aixecadors de l’estat espanyol. Un total de 115 atletes (82 homes i 33 dones) prendran part d’aquest 41è Campionat d’Espanya de Powerlifting / 10è Campionat d’Espanya Raw, que se celebrarà per primera vegada a la província de Tarragona.

La competició s’iniciarà aquest divendres a la tarda, amb les proves de la categoria de Dones Raw -63 kg, i continuarà amb el Grup d’Homes Raw -74kg

Pel que fa al dissabte, durant la jornada del matí, serà el torn de les competicions de les categories de Dones Raw -47 kg i Dones Raw  -57kg; seguidament, Dones Raw -52 kg, I finalment, els Homes Raw -66 kg.

El dissabte a la tarda, de 15 a 18.30 h., arribarà les competició de la categoria d’Homes Raw -83 kg. I el dissabte al vespre, a partir de les 19 i fins les 23 h., serà el torn de les competicions d’homes equipats, i seguidament d’Homes Raw -93 kg.

El campionat finalitzarà diumenge, durant el matí amb les competicions de Dones Raw -72 kg., i dels Homes Raw de -120 i +120 kg. I ja a la tarda, la competició finalitzarà amb les proves de la categoria Homes Raw -105 kg.

Podeu consultar tots els horaris i els participants a: Pesaje_Abs_Power_Constanti_2019

 

 

Back to top