Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Campionat d’Espanya de Powerlifting reuneix els millors aixecadors estatals a Constantí

El Pavelló Poliesportiu municipal de Constantí ha acollit aquest cap de setmana (5,6 i 7 d’abril) el Campionat d’Espanya de Powerlifting (aixecament amb potència), que ha comptat amb la participació dels millors aixecadors de l’estat espanyol. Un total de 115 atletes (82 homes i 33 dones) han participat d’aquest 41è Campionat d’Espanya de Powerlifting / 10è Campionat d’Espanya Raw, que s’ha celebrat per primera vegada a la província de Tarragona La competició s’iniciava el divendres a la tarda i ha finalitzat aquest diumenge al vespre, i s’ha caracteritzat per l’excel·lent nivell competitiu en totes i cadascuna de les categories, i també per l’afluència de públic a les graderies del pavelló constantinenc.

El campionat s’ha estructurat en diverses categories en funció del pes dels atletes, 8 categories en homes, i 7 categories en dones. Els campions en categoria absoluta han estat Mercedes Miranda Delgado (del RV Strenght Huelva), en dones, i Rubén Fuentes Medina (del club Altea-Finestrat-L’Alfàs), en homes.

El Powerlifting és una disciplina esportiva de força que consisteix en l’aixecament del major pes possible  en tres exercicis diferents: l’esquat (sentadilla), el press de banca, i el pes mort.

Després de l’èxit organitzatiu de les proves d’halterofília durant la celebració dels Jocs Mediterranis del passat mes de juny de 2018, la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Constantí ha col·laborat novament en l’organització d’un gran esdeveniment esportiu, d’àmbit estatal, que a més ha assolit una xifra rècord pel que fa al nombre d’inscrits en un Campionat d’Espanya, tenint en compte que per participar d’aquest Campionat es requeria obtenir una marca mínima

 

Back to top