Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obertes les inscripcions per participar a la IV Caminada de Primavera

L’Ajuntament de Constantí organitza el diumenge 19 de maig la IV edició de la Caminada de Primavera a l’ermita de Sant Ramon. El període d’inscripcions és obert des d’aquest passat dilluns i fins al pròxim 16 de maig. Totes les persones interessades poden apuntar-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, a l’OAC de l’Ajuntament.

La caminada sortirà a les 10 del matí des del Parc de la Muralla de Constantí. Comptarà amb una visita guiada al Mas de Ventura, amb explicacions a càrrec del guia cultural Ferran Marín. Durant el matí, hi haurà una exhibició de tir amb arc amb representants del Club de Tir amb Arc Constantí.

Com és habitual, el dinar de germanor es farà davant de l’ermita de Sant Ramon (preu del dinar 8 euros). En acabar, hi haurà un taller de danses del món a càrrec del Ball de Cercavila de la Societat el Casino de Constantí, un recital poètic a càrrec de l’Associació Literària de Constantí, i actuacions de l’aula de violí de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” i del grup de flamenc “Esencia”

Back to top