Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Prop de 200 participants al segon Concurs de Paelles de Constantí

La segona edició del Concurs de Paelles de Constantí, que s’ha fet aquest diumenge 12 de maig al Parc de l’Almatella ha tornat a estar marcada pel gran èxit de participació. Un total de 12 colles i 189 participants, van prendre part de la 2a edició d’aquest concurs, que un any més ha convocat la Unió de Botiguers de Constantí (UBC), amb la col·laboració de l’Ajuntament.

La colla “Constantí Naranja”, amb el premi a la paella més gustosa, i la colla “Las chicas Ye-Yé”, amb el premi a la millor presentació, van ser els guanyadors d’aquest 2n Concurs de paelles de Constantí, segons el veredicte del Jurat del concurs format per integrants de la Unió de Botiguers de Constantí. A més, es va fer una menció especial (fora de concurs)  per a la Família Martín, a la paella més gustosa i amb millor presentació. Els criteris que van guiar el veredicte del Jurat es basaven en el punt de cocció de l’arròs, el sabor, la simetria dels ingredients, el punt de socarrat i la presentació.

Les colles guanyadores, a més, van ser obsequiades amb un val de 75 € cadascuna, vàlids per a qualsevol dels establiments adherits a la Unió de Botiguers de Constantí.

 

Back to top