Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Èxit de Participació a la IV Caminada de Primavera a Constantí

Aquest passat diumenge 19 de maig ha tingut lloc la quarta edició de la Caminada de Primavera a Constantí, que un any més ha estat caracteritzada per la gran participació, amb 225 persones inscrites. En aquesta ocasió, es va fer parada i visita al Mas de Ventura, on el guia cultural, l’historiador Ferran Marín, va explicar algunes de les vicissituds històriques i arquitectòniques d’aquest important mas patrimonial.

Pels voltants del mas, va tenir lloc una exhibició de tir amb arc, un esport que compta a Constantí amb practicants de gran nivell competitiu. Els participants de la Caminada van poder provar la pràctica d’aquest esport, seguint les explicacions dels responsables del Club de tir amb Arc Constantí.

Posteriorment, a l’ermita de Sant Ramon es va celebrar un concorregut dinar popular de germanor i, en acabar, van tenir lloc diverses actuacions musicals i literàries, a càrrec del grup de flamenc Esencia, els Ball de Cercavila, els alumnes de l’aula de violí de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” i l’Associació Literària de Constantí.

En resum, una nova i exitosa edició de la Caminada de Primavera, una iniciativa de l’Àjuntament de Constantí per incentivar el coneixement del nostre terme municipal, així com oferir un escenari perquè les entitats i grups locals que fan cultura es donin a conèixer.

 

Back to top