Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’equip júnior del Club Gimnàstica Estètica de Constantí, setè classificat al Campionat del Món

El passat divendres, 17 de maig, l’equip júnior del Club Gimnàstica Estètica Constantí va participar en el Campionat del Món de Gimnàstica Estètica de Grup (GEG) que va tenir lloc a Cartagena ( Múrcia). L’equip constantinec va compartir pista amb equips procedents de països com Rússia, Itàlia, França, Finlàndia, República Checa, Estònia, Moldàvia i Hongria.

Tot i comptar amb una competència molt forta, el club constantinenc va obtenir una vuitena posició a la fase preliminar, sisena a la final, i amb un resultat al rànquing final de setenes del món. El Club ha mostrat la seva satisfacció pels resultats obtinguts, destacant l’orgull de portar el nom de Constantí arreu del món.

El pròxim objectiu de l’equip Júnior del Club Gimnàstica Estètica de Constantí serà la seva participació en el III World Championship & Challenge Cup i Torneig Internacional dels Països del Mediterrani, a Atenas del 17 al 20 d’octubre.

Back to top