Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La cantant infantil Dàmaris Gelabert oferirà un concert aquest dissabte a Constantí

Aquest dissabte, 1 de juny, tindrà lloc a la plaça de les Escoles Velles la tercera edició de jornada festiva “Escoles fent poble” organitzada per les AMPA de les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Constantí. Un dels plats forts d’aquesta jornada festiva serà el concert que oferirà Dàmaris Gelabert a partir de les 19 h.
La cantant, pedagoga i musicoterapeuta Dàmaris Gelabert s’ha convertit en els darrers anys en el referent infantil musical per excel·lència, les seves cançons es reprodueixen diàriament a les escoles i a les cases, on nens i nenes les canten i les gaudeixen. El seu canal de YouTube ja acumula més de 130.000 subscriptors. Des del seu debut, ha escrit més de 150 cançons, la major part d’elles, editades en 16 discos.

Els videoclip “Els dies de la setmana” ja ha superat 25.000.000 de visualitzacions, el segueixen “Bon dia”, “Qui sóc jo”, “Les vocals” i “Els mosquits” que ja han superat els 10.000.000. L’experiència d’aquest concert ens dóna l’oportunitat de viure els efectes positius de cantar junts, ens fa feliços, ens ajuda a aprendre, a créixer, ens uneix, ens fa viure emocions i, sobretot, suposa un moment únic per reforçar els vincles afectius. Un concert per a tota la família, en què es podran escoltar les cançons que molts nens i nenes canten a casa i a l’escola

La jornada “Escoles fent poble” d’aquest dissabte s’iniciarà a les 17 h. amb tallers infantils (pintacares, bisuteria, mandales, plantació de llegums…) i venda de coca amb xocolata a càrrec de les AMPA. Seguidament, es farà l’entrega de premis als guanyadors del disseny del cartell de la 3a festa Escoles fent poble. A les 19 h. tindrà lloc l’actuació de Dàmaris Gelabert. A les 21 h. es farà un sopar de motxilla, i per finalitzar la jornada, a les 22 h. es projectarà la pel·lícula “Coco”.

Back to top