Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obertes les inscripcions per al primer Campus d’estiu de Tecnificació de Futbol

El camp de futbol municipal de Constantí serà la seu del primer Campus d’Estiu que impartirà l’escola de tecnificació, Tecnifica’t, adreçat a nens i nenes de 6 a 14 anys. Tindrà lloc durant les dues primeres setmanes de juliol: de l’1 al 5 i/o del 8 al 12. El preu és de 65 euros en horari de 9 a 13 h; i de 100 euros en horari de 9 a 15 h. Els jugadors del Centre d’Esports Constantí comptaran amb un descompte de 5 euros. A més, s’ofereix servei d’acollida gratuïta des de les 8 del matí. El preu inclou l’esmorzar i l’equipació d’entrenament. De moment, ja hi ha més d’una vintena de nens inscrits.

Durant el campus es realitzaran exercicis de perfeccionament individual (remat, control, passada, conducció, coordinació, agilitat, etc) i també hi haurà altres activitats com piscina, jocs d’aigua i competició interna.

Les inscripcions es poden fer a les oficines del Centre d’Esports Constantí o a través del telèfon 669087362.

 

Back to top